Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Profile Vermeulen 

 Bezorgen en Retouren

 Verzenden en bezorgen

Afleveradres kiezen 
Voor je bestellingen kan je zelf het afleveradres kiezen. Dit kun je eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Dus wanneer je overdag niet thuis bent, kun je kiezen om je bestelling op je werk af te laten leveren of bijvoorbeeld bij een familielid dat overdag wel thuis is. Controleer altijd nauwkeurig of je adres volledig is ingevuld en compleet is. Dat voorkomt problemen bij het afleveren en langere levertijden. Let op! Wanneer je kiest om een bestelling op je werk af te laten leveren, zorg dan dat ook de naam van het bedrijf wordt vermeld! 

Verzendkosten algemeen:
Gratis verzending vanaf €50,-
Slechts €7,95 verzendkosten voor bestellingen onder de €50,-  

Haal je je bestelling liever op in een Profile winkel? Dan betaal je geen verzendkosten. Dus ook niet voor bestellingen onder de €50,-


Levertijd
Wanneer je hebt gekozen voor thuisbezorgen dan wordt je bestelling door DHL thuisbezorgd.
De levertijd is 1 tot  maximaal 3 werkdagen voor onderdelen en accessoires. 

De bestelling wordt maximaal 2 keer aangeboden. Indien blijkt dat de bestelling na 2 pogingen niet kan worden afgeleverd op het afleveradres, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de naaste buren afgeleverd. In een dergelijk geval wordt hiervan in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten. Bij uitreiking aan buren zal het vervoer en de verantwoordelijkheid van DHL onder de vervoersovereenkomst zijn geëindigd.
Als uitreiking aan één van de naaste buren evenmin mogelijk blijkt dan wordt in de brievenbus van de geadresseerde een schriftelijke mededeling achtergelaten, waarop is aangegeven op welke wijze en binnen welke termijn de geadresseerde zich in het bezit van de bestelling kan stellen.
Bezorging vindt uitsluitend plaats in Nederland tijdens werkdagen en op zaterdag. Op feestdagen wordt niet geleverd.

Afhalen in de winkel

Wanneer je hebt gekozen om je bestelling af te halen in de winkel, is deze binnen 3 werkdagen in de winkel aanwezig. Mocht dit onverhoopt langer duren, dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht door een van onze medewerkers.

Track & Trace 
Zodra wij je pakket verstuurd hebben ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace-code en een link naar de website van DHL waar je kan zien waar het pakket zich bevindt.

Retouren

Retourproces 
Bij Profile 'de Fietsspecialist' heb je standaard een zichttermijn van 14 kalenderdagen waarbinnen je het product kunt retourneren. Deze 14 dagen gaan in, pas ná levering van het product. We geven je dus alle tijd om de bestelde producten goed te beoordelen. Je kunt alleen producten terugsturen die onbeschadigd zijn en zich, indien redelijkerwijs mogelijk, compleet in de originele verpakking bevinden. Producten mogen tot op zekere hoogte beoordeeld en geprobeerd worden. Vergeet bij de retourzending niet de originele pakbon bij te sluiten.

Wij verzoeken je voor het retour zenden contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail klantenservice@profiledefietsspecialist.be,of telefonisch op +32 13 77 13 17. Zij zullen je vertellen wat je precies moet doen en geven je een retournummer dat vermeld dient te worden op de pakbon. 

Retour termijn
Indien je voor retourzending eerst contact opneemt met de klantenservice heb je vanaf dat moment 14 dagen om het artikel te retourneren.

Terugbetaling
Na ontbinding, of retournering van de order, betalen wij binnen 7 dagen het orderbedrag terug op jouw rekening.

Retouradres 


Profile ‘de Fietsspecialist’
Antwoordnummer 509
3800 VB Amersfoort