Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Profile Vermeulen 

Profile 'de Fietsspecialist' daar mag je meer van verwachten .....

De voordelen van Profile

Volgens onze voorwaarden heb je 14 kalenderdagen de mogelijkheid om het gekochte product terug te sturen. Zorg er wel voor dat het product compleet is, geen beschadigingen heeft en in de oorspronkelijke verpakking zit. Beschadigde producten of producten met gebruikssporen komen niet voor ruil of restitutie in aanmerking. Na deze periode kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden.


Bij Profile ‘de Fietsspecialist’, staat vakmanschap voorop. Al onze winkels zijn eigendom van echte vakspecialisten met een jarenlange ervaring en opleiding in de rijwielbranche. Zo kunnen ze je de beste service en kwaliteit bieden en van een deskundig advies voorzien bij het kiezen van een fiets naar je wensen.Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft een zeer ruim assortiment fietsen, onderdelen en accessoires van bekende A-merken zoals Sparta, Batavus, GMG, Shimano, Bobike, Fastrider en Basil. Kijk bij onze merken voor een volledig overzicht.

A-merken fietsen

Naast de reguliere collectie fietsen van de A-merken heeft Profile ‘de Fietsspecialist’ een aantal modellen fietsen van Sparta en Batavus die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn.

Private Label

Uit eigen keuken presenteren we twee merken: Avancer en Altra. Avancer is het voordeligste merk van Profile ‘de fietsspecialist’.

Avancer:

Zoek je een fiets die aan je wensen voldoet? Waarvan je jarenlang plezier kunt hebben? Voor een aantrekkelijke prijs? Stop dan nu met zoeken. Wij hebben voor jou het merk Avancer. Avancer is het voordeligste merk van Profile ‘de fietsspecialist’. Doordat we de fietsen zelf produceren, betaal je de laagste prijs voor een heel degelijke fiets die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Laat je verrassen door de veelzijdige collectie van Avancer, en kies daarbij voor topkwaliteit. Het is echt mogelijk, jouw ideale fiets vinden voor een hele goede prijs. Avancer levert hier het bewijs: door scherpe inkoopprijzen en een slim productieproces hoeft een nieuwe fiets helemaal niet duur te zijn. Je krijgt dus veel fiets voor je geld!

Altra:

Altra is het exclusieve merk van Profile ‘de Fietsspecialist. Dit betekent heel veel kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Alle modellen van Altra voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De prijs is ook nog een stuk lager dan die van reguliere merken. Je hebt dus een heel goede fiets voor de scherpste prijs.

 Ben je echt niet tevreden met de “kwaliteit” van de aankoop? Dan kun je het geld terugkrijgen, mits het product ongebruikt, onbeschadigd, compleet met al het meegeleverde en binnen 14 werkdagen wordt teruggebracht. Voor verder bepalingen, en voor meer informatie kan jouw Profile ‘de Fietsspecialist’ je uitgebreid voorlichten.Onze service stopt niet bij de voordeur. Sta je onverhoopt met pech onderweg, dan is er altijd wel een Profile ‘de Fietsspecialist’ bij jou in de buurt om de helpende hand te bieden. Klik hier om een vestiging bij jou in de buurt.Als je fiets kapot is, is dit natuurlijk heel vervelend. Bij Profile is dit geen probleem. Als je fiets niet onmiddellijk kan worden gerepareerd, dan stellen wij indien gewenst, jou een gratis leenfiets ter beschikking (je betaalt uitsluitend de verzekeringskosten) Zo kun je toch nog gewoon verder als de fiets gemaakt wordt door ons.Indien je fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, heeft Profile voor jou de speciale ‘Quick service’. Dit betekent dat de reparatie heel snel of zelfs terplekke kan worden uitgevoerd terwijl je maar even hoeft te wachten, of even een boodschap kunt doen. Zodra de fiets klaar is, kun je gelijk weer op de gerepareerde fiets stappen en weer verder gaan!


Bij profile ‘de Fietsspecialist’, staat vakmanschap natuurlijk voorop. Onze mensen zijn dan ook speciaal opgeleid voor het onder andere repareren van uw fiets. Als professionele organisatie geven wij natuurlijk ook kwaliteitsgarantie. Dit betekent voor jou altijd de zekerheid van een goed gerepareerde fiets. Mocht er dan onverhoopt toch iets mis zijn, kun je altijd langskomen.


Het profile Quality Check pakket is een kwaliteitsgarantie die profile gratis aanbiedt bij aanschaf van een tweedehands fiets of reparatie fiets.

Met de Profile Quality Check:

  • Is de fiets nauwkeurig afgesteld op al je wensen
  • Is de fiets rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd
  • Heeft de fiets een complete onderhoudsbeurt gehad
  • Is de fiets gecheckt op een perfecte werking van alle onderdelen, zoals remmen, versnellingen, derailleur, etc.

Geen tijd of zin om de deur uit te gaan voor het kopen van een nieuwe fiets? Winkel nu 24 uur per dag, 7 dagen per week bij Profile ‘de Fietsspecialist’. Makkelijker kan toch niet?