Winkelmandje
0 product(en), € 0,00


Profile Vermeulen 


Garantie bij Profile 'de Fietsspecialist'

Profile_garantie

Je hebt op de producten minimaal 1 jaar garantie, deze geldt onverminderd de regels die gelden aangaande wettelijke garantie en conformiteit. Mocht het product in die periode onverhoopt stuk gaan buiten je schuld om, dan heb je recht op een reparatie. Kan het product niet gerepareerd worden dan krijg je een nieuw exemplaar of, als het product niet meer leverbaar is, het aankoopbedrag (minus verzendkosten) terug. Als er sprake is van gebruikersschade kunnen wij helaas niets vergoeden en zal het product niet gerepareerd worden.

Beschadigde artikelen

Als je aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, vraag dan aan de bezorger om hier meteen melding van te maken. Wanneer blijkt dat het product ook daadwerkelijk beschadigd is, kun je contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via info@profiledefietsspecialist.be, of telefonisch op +32 13 77 13 17. Als het mogelijk is zullen wij zorg dragen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar je versturen. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijg je het gehele aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Defecte artikelen

Is het product direct bij levering defect, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via info@profiledefietsspecialist.be,of telefonisch op +31 33 45 45 945. Als het mogelijk is zullen wij zorg dragen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar je versturen. In het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben, krijg je het gehele aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.